De rijopleiding

De rijopleiding
Tijdens de autorijles worden vele handelingen je stap voor stap bijgebracht. Deze handelingen zijn nodig om vertrouwd te raken met de auto en het verkeer. Hoe stap je in of uit de auto? Je zithouding; hoe stel je de bestuurdersstoel en de autospiegels af. Hoe start je de auto, of hoe schakel je, rijd je weg en hoe bedien je de koppeling hierbij?

2014-de-rijopleidingBeheers je de auto, dan zullen zaken als inhalen, invoegen, rijden van kruispunten en dergelijke je bijgebracht worden. Zo maar een aantal vaardigheden en handelingen die in veel gevallen een automatisch proces zullen gaan worden, waarbij je niet meer bewust zal hoeven nadenken. Tijdens de lessen wordt gekeken hoe snel jij een leerdoel opneemt, verwerkt, eigen maakt en toepast in de praktijk. 
De lessen worden opbouwend in moeilijkheidsgraad gegeven. Iedere leerling heeft een andere aanpak nodig. De een krijgt les in stappen en de ander integraal.

Tegenwoordig met het steeds drukker wordende verkeer en steeds veranderende verkeersregels is het belangrijk om doelgericht naar je examen toe te werken. Door mijn manier van lesgeven rij je doortastend en besluitvaardig. Je voelt je zeker en ontspannen.
JoomShaper