Even voorstellen

Les is more autorijschool Apeldoorn Even voorstellenMijn naam is Andre van der Lugt. Na 30 jaar ervaring als vrachtwagenchauffeur op de weg, heb ik mijn liefde voor het verkeer omgezet in het overdragen van mijn kennis en ervaring aan nieuwe weggebruikers.

Ik heb bij verschillende grote rijscholen in de omgeving van Apeldoorn gewerkt en heb een bovengemiddeld slagingspercentage. Ik heb geleerd dat maatwerk en individuele aandacht van groot belang is bij het leren. Persoonlijk contact, ontspanning, plezier en humor mogen daarbij niet ontbreken.

Ik sluit aan bij jouw leerwensen, vaardigheden en competenties waardoor je een les krijgt die vlot verloopt en bij je past. Geen moeilijk gedoe met vaste afspraken en vaste tijden maar een flexibele houding, dat krijg je bij een kleine rijschool dus bij Les is more! Onze rijschool is actief in Apeldoorn en omgeving,

 Ben je benieuwd of ik ook in jouw woonplaats les kom geven? Bel of mail en ik neem spoedig contact met je op. Ook in afstand is Les is more flexibel.


JoomShaper